9 mars 2015

contraselfie / 07



Le sacre du printemps.
Après une longue pose dans la contraselfisation, j'ai reproduit l'anecdote spontanément lors de ma longue promenade doménicale. Contente de l'afflux intensifié de la lumière, j'ai fait ma première marche pieds-nus de la saison. Le couple dans la quarantaine que j'ai choisi pour appuyer sur le déclencheur était visiblement enivré du soleil lui aussi et ne s'est donc guère laissé indigner par cette drôle de situation.

/
CZ

Svěcení jara.
Po dlouhé pauze v kontraselfování jsem dnes spontánně přidala k předešlým příhodám jednu čerstvou při dlouhé nedělní procházce. Spokojená z intenzifikovaného přílivu světla jsem uskutečnila první bosonohou promenádu sezóny. Pár, který jsem si vyhlédla pro stisknutí spouště, byl také znatelně opojen sluncem a nenechal se tedy vyvést zvláštní situací z míry.

7 commentaires :

Green bang a dit…

Kam az ses prosla bez bot? Jinak mi tim teda kouzlis usmev na rtu, protoze chozeni bez bot je sakra prijemny, i kdyz po lese vic :)

Anna a dit…

supers!

bosonohy chozeni jsem v opilosti jednou vyzkousela v Berline a doted mam na jednom chodidle pamatku na zapichnuty strep. nedoporucuju.

gabriela a dit…

Green bang - od Arts et métiers k Strasbourg Saint-Denis, žádná velká štreka ))

Anna - kuji! .) oops, to bych nerada. Minulé léto jsem velkou část sezóny prochodila bosonohá a kromě ukopnutého palce jsem nepřišla k úhoně, tak doufám, že si nezhorším skóre ))

mark. a dit…
Ce commentaire a été supprimé par l'auteur.
Mafin a dit…

neviem co ti mam napisat, ale usmievam sa)

Eva a dit…

Chybí mi tvé články :-(

Lusu a dit…

Navráť sa sem, spolu so svojími článkami:/